Pauline van der Wal

Praktijkondersteuner POH-S

Ik ben Pauline van der Wal. Ik ben opgegroeid in Noordwijk, woonde tijdens mijn verpleegkundige opleiding in Den Haag. Sinds 1999 woon ik in Overveen met mijn man en 2 zonen.

Ik werk sinds 1 januari 2017 bij de Kennemerpoort als praktijkondersteuner somatiek. Voorheen werkte ik 12 jaar in het Spaarne ziekenhuis o.a. als verpleegkundige op de longafdeling. Sinds 2013 werk ik in een huisartsenpraktijk  in Hillegom. Daar ontdekte ik dat de functie van praktijkondersteuner somatiek goed bij mij paste en ben ik de opleiding gaan volgen. Het leuke van deze functie is voor mij de patiënten een duidelijke uitleg te geven en een advies te vinden die bij hen past.

Ook vind ik het belangrijk om in een team samen te werken om de patiënten een goed gevoel te geven bij elk contactmoment met de praktijk. Ik heb een leuk en positief ingesteld team gevonden bij de Kennemerpoort. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn kinderen, man en honden. Gezond bewegen doe ik met veel plezier op de tennisbaan en tijdens een lesje Pilatus of yoga.