Ron Linders

Ron LindersDoktersassistent

Mijn naam is Ron Linders en ik werk sinds juni 2007 in de Kennemerpoort als doktersassistent. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag.

Ik ben geboren en opgegroeid in Cuijk (Noord-Brabant). In 1989 ben ik verhuisd naar Amsterdam en woon sinds 2003 met veel plezier in de Haarlemmermeer.

Ik ben een hondenliefhebber en in mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met tuinieren, klusjes in en rond het huis en het opknappen van meubels; kortom creatief bezig zijn. Om mijn conditie op pijl te houden ga ik 2 maal in de week naar de sportschool en daarnaast doe ik graag aan skaten en citybiken en sinds kort ook hardlopen.

In 2004 ben ik begonnen aan mijn opleiding voor doktersassistent.  Daarvoor was ik werkzaam in de detailhandel. Het roer ging dus voor mij helemaal om. Een besluit waar ik nooit spijt van heb gehad. De interesse voor de zorg was er bij mij altijd al wel, maar nu had ik eindelijk het besluit genomen mijn gevoel te volgen.

In 2006 is mijn opleiding succesvol afgerond. Na wat stages o.a. in de Kennemerpoort en werkervaringen bij de verschillende huisartsenpraktijken ben ik uiteindelijk weer teruggekomen op de Kennemerpoort.

De kennemerpoort is een heerlijke praktijk om voor te werken. Er is veel aandacht voor de patiënten en ik werk samen met fijne collega’s; iets wat ik zeer belangrijk vind!

Inhoudelijk gezien vind ik doktersassistent een prachtig vak, daarnaast geniet ik vooral ook van de warme contacten met de mensen die onze praktijk bezoeken.

Ik hoop dat ik U hiermee een beeld heb kunnen geven van mezelf.

Tot ziens in de praktijk!