Afspraak maken

Afspraken maken

Voor een afspraak kunt u op werkdagen de praktijk bellen tussen 08.00 en 17.00 uur, 023 – 584 63 00. Is er iets dringends, bel dan vóór 10.00 uur, dan kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. De assistent(e) is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistent(e) is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

U kunt ook online een afspraak maken (zie hier onder)

Belt u voor uitslagen? Probeer dan eens in de middag te bellen. De telefoonlijnen zijn dan minder druk bezet. 

Twijfelt u of u een afspraak moet maken? Kijk dan ook eens op www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl

Online afspraken maken

Het maken van een online afspraak verloopt via de webapplicatie www.MijnGezondheid.net. Met uw DigiD kunt u, zowel bij uw huisarts als bij de assistente tot 24 uur van tevoren via een beveiligde verbinding een afspraak maken. Mijngezondheid.net is uiteraard 24/7 bereikbaar. Indien u klachten heeft die zouden kunnen passen bij corona, zoals hoesten, verkoudheid, koorts of verlies van smaak en reuk neemt u dan telefonisch contact op met een van onze assistenten. Zij helpen u graag verder.

Ook kunt u via www.MijnGezondheid.net online uw huisarts raadplegen via een bericht / e-consult, uw laboratorium uitslagen en dossier bekijken. Voor meer informatie klik hier

MijnGezondheid.net is beschikbaar voor alle patiënten van 16 jaar en ouder.

Als ouder kunt u voor afspraken en vragen over uw kind jonger dan 16 jaar gebruik maken van uw eigen account.

Wij raden iedereen aan om notificaties aan te zetten (na inloggen via het menu – mijn instellingen wijzigen). U ontvangt dan een e-mail en/of pushmelding als u bijvoorbeeld een nieuw bericht heeft ontvangen of als uw bloeduitslagen bekend zijn.

Nog geen DigiD? Vraag DigiD aan
DigiD aanvragen  

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten, vragen of als er een kleine chirurgische ingreep moet gebeuren, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak; dan kunnen we hier rekening mee houden in onze agenda.

Aanwezigheid huisartsen

Laura van Wiechen – dinsdag, donderdag en vrijdag

Sabine Verhoeven   – maandag, woensdag en vrijdag

Marianne Princen    – maandag, dinsdag en donderdag

Margreet Schipper  – maandag, dinsdag en donderdag

Elisah Houtzager     – dinsdag en donderdag

Marijn van Bel – maandag, woensdag en vrijdag

POH-S
Pauline van der Wal en Carolien Kos, behandelen in samenwerking met de huisartsen, patiënten met chronische klachten op het gebied van suikerziekte, astma/COPD en cardiovasculair management. Bij patiënten met diabetes (suikerziekte) betekent dit o.a. uit het geven van voorlichting over de aandoening, controle, begeleiding, lichamelijk onderzoek, instellen op medicatie, zowel tabletten als insuline. Als er gestart moet worden met insuline wordt eerst geleerd om zelf de bloedsuiker te meten, daarna hoe en wanneer men de insuline moet spuiten. 

Bij patiënten met astma/copd kan een longfunctie onderzoek worden verricht en wordt er voorlichting gegeven over de ziekte en hoe de verschillende medicijnen gebruikt (geïnhaleerd) dienen te worden.

Spreekuur praktijkondersteuners-S
Pauline van der Wal – maandag en donderdag
Carolien Kos –  dinsdag, woensdag en donderdag 

POH-GGZ
Vera Veldman en Marion Pijcke zijn onze praktijkondersteuners POH-GGZ en behandelen in samenwerking met de huisartsen patiënten met burn-outklachten, angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en somatoforme klachten.

Spreekuur praktijkondersteuner-GGZ
Jera Veldman – dinsdag en vrijdag

Marion Pijcke – dinsdag