Afspraak maken

Voor een afspraak kunt u op werkdagen de praktijk bellen tussen 08.00 en 17.00 uur, 023 – 584 63 00. Is er iets dringends, bel dan vóór 10.00 uur, dan kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. De assistent(e) is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistent(e) is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten, vragen of als er een kleine chirurgische ingreep moet gebeuren, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak; dan kunnen we hier rekening mee houden in onze agenda.

Aanwezigheid huisartsen
Tom Harding – maandag, woensdag en donderdag
Freek van Andel – maandag, woensdag en donderdag
Laura van Wiechen – dinsdag, donderdag en vrijdag
Fenny Thoolen – dinsdag, woensdag en vrijdag
Marianne Princen – maandag, dinsdag en donderdag
Sabine Verhoeven – maandag, dinsdag woensdag en vrijdag

POH-S
Pauline van der Wal en Ine Stefanescu, behandelen in samenwerking met de huisartsen, patiënten met chronische klachten op het gebied van suikerziekte, astma/COPD en cardiovasculair management. Bij patiënten met diabetes (suikerziekte) betekent dit o.a. uit het geven van voorlichting over de aandoening, controle, begeleiding, lichamelijk onderzoek, instellen op medicatie, zowel tabletten als insuline. Als er gestart moet worden met insuline wordt eerst geleerd om zelf de bloedsuiker te meten, daarna hoe en wanneer men de insuline moet spuiten. Ine Stefanescu geeft ook reizigersadvies en reizigersvaccinaties.

Bij patiënten met astma/copd kan een longfunctie onderzoek worden verricht en wordt er voorlichting gegeven over de ziekte en hoe de verschillende medicijnen gebruikt (geïnhaleerd) dienen te worden.

Spreekuur praktijkondersteuners-S
Pauline van der Wal – maandag en donderdag
Ine Stefanescu –  dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

POH-GGZ
Emile Metselaar en Juliette Ras zijn praktijkondersteuner POH-GGZ en behandelen in samenwerking met de huisartsen patiënten met burn-outklachten, angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en somatoforme klachten.

Spreekuur praktijkondersteuner-GGZ
Emile Metselaar – vrijdag
Juliette Ras –  maandag en dinsdag