Onze huisartsen

Laura van Wiechen

Laura van WiechenIk ben geboren in 1975. Sinds januari 2006 ben ik huisarts. Na afronding van mijn geneeskunde studie in Amsterdam ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest als arts op een chirurgische afdeling in een ziekenhuis in Amsterdam. Vervolgens heb ik bewust de keuze gemaakt voor de huisartsenopleiding; een zeer goede keuze!
Een grote diversiteit aan patiënten met verschillende medische problemen, jong en oud, spoed en minder spoed…. Alles komt aanbod, dit zijn slechts enkele aspecten van hetgeen wat mijn werk als huisarts zo leuk maakt. Ook zorgen voor een gedegen advies voor de reizigers die onze praktijk bezoeken is een leuk onderdeel van mijn huisartsen bestaan.

Sinds 2011 ben ik ook huisartsopleider en begeleid ik onze jaarlijks wisselende Aios. Een leuke en leerzame extra taak. Opleiden houdt scherp en zorgt er mede voor dat je kennis up to date blijft.

Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Ik woon samen met mijn echtgenoot Remmelt en onze drie dochters Bente, Renée en Lotte in Overveen.

BIG: 79056113701


Sabine Verhoeven – van der Kaa

Sabine Verhoeven - van der Kaa“Na de basisopleiding heb ik gedurende 2 jaar gewerkt in het ziekenhuis (bij de kindergeneeskunde en interne geneeskunde), maar ik merkte dat ik de grote variatie in patiënten en problemen van de huisartsgeneeskunde miste. In 2013 werd ik aangenomen voor de opleiding en vervolgens heb ik met zeer veel plezier mijn eerste jaar bij de Kennemerpoort gevolgd. In 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts en ik vind het erg leuk dat ik nu als vaste huisarts terug ben in de Kennemerpoort.”

BIG: 19913976601


Marianne Princen

Marianne PrincenGeboren in 1973

Na afronding van mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam heb ik twee jaar als basisarts gewerkt op verschillende afdelingen van ziekenhuizen in Zaandam en Purmerend. Dat was een goede voorbereiding op de huisartsopleiding die ik in 2003 heb afgerond.

Vanaf 2003 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als huisarts in Bennebroek. Huisarts zijn ervaar ik als gevarieerd, boeiend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde door een grote verscheidenheid aan patiënten en hun vragen, problemen en/of aandoeningen. Het is een uitdaging ieder individu een goed advies of passende behandeling te geven.

BIG: 39049715001


Margreet Schipper


Mijn naam is Margreet Schipper. Ik ben geboren in 1980 en opgegroeid in Bergen (NH). Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hierna heb ik onder meer op de spoedeisende hulp gewerkt. Mijn keuze voor het huisartsenvak was snel gemaakt. Wat mij met name aanspreekt is enerzijds de verscheidenheid van mensen en klachten en anderzijds de continuïteit van het patientencontact. Recentelijk ben ik met mijn gezin in Heemstede komen wonen. Naast werk en thuis leef ik me graag uit op de tennisbaan en op de fiets. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van het team van de Kennemerpoort.

BIG: 19065345401


Joris van Ballegoij

Joris is sinds 1 januari 2021 bij ons werkzaam in de praktijk als waarnemend huisarts. Hij neemt de zorg voor een gedeelte van de patiënten van Freek van Andel op zich.

BIG: 19916397701

Elisah Houtzager

Elisah is sinds 1 december 2020 bij ons werkzaam in de praktijk als waarnemend huisarts. Zij neemt de zorg voor een gedeelte van de patiënten van Freek van Andel en Tom Beunder op zich.

BIG: 89920316101


Pim Bakker

Pim is komende tijd onze huisarts in opleiding. Van april 2021 – november 2021 (jaarlijks nieuwe aios). Laura van Wiechen en Sabine Verhoeven zijn zijn huisartsopleiders. Op vrijdag ochtend doen Pim en Laura soms samen spreekuur in het kader van de opleiding. Pim is arts en volgt de opleiding om huisarts te worden. Pim zit in zijn laatste jaar van de huisartsen opleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.


De spreekuren per huisarts vindt u hier.