Online uw dossier raadplegen

U kunt per heden uw medisch dossier zelf online bekijken en ook andere zorgzaken zelf online regelen via ons patientenportaal.

In uw medisch dossier vindt u onder andere:

  • het advies van de huisarts;
  • de uitslagen van onderzoek;
  • de lijst met uw medicijnen.

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Daarnaast kunt u zelf online afspraken maken, een vraag stellen, een herhaalrecept aanvragen of uw labaratoriumuitslagen inzien.

Vanwege de Coronapandemie is de mogelijkheid tot het online maken van afspraken uitgeschakeld.

 Hoe log ik in?

Op de website www.mijngezondheid.net kunt u inloggen. U dient op deze website eerst een account aan te maken met behulp van uw DigiD. Na het aanmaken van uw account kunt u inloggen en het verzoek tot online inzage van uw dossier doen. U kunt na het doen van dit verzoek direct uw dossier inzien.

Zijn uw gegevens veilig?

Alleen de huisarts, de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een ander bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan

het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort