Overige medewerkers


Praktijkassistenten

In de praktijk zijn zes parttime praktijkassistenten werkzaam.

Eva van den Berg

Eva van den Berg

Sandra van Beelen

Sandra van Beelen

Annemieke Griekspoor

Annemieke Griekspoor

Manon Hermes

Onze assistenten zijn opgeleid voor de aan hen opgedragen taken. Tevens hebben zij een geheimhoudingsplicht.

Bij de assistenten kunt u met veel praktische vragen terecht. Zij behandelen onder andere vragen over recepten, machtigingen, regelen thuiszorg en wijkverpleging. Ook kunnen zij u in vele gevallen medisch advies geven. Met hen maakt u de afspraken. De assistenten vragen waarvoor u een afspraak maakt. Dit vragen zij in opdracht van ons om in te kunnen schatten of iets spoedeisend is of hoeveel tijd zij moeten reserveren. Door deze triage kan de tijdsduur van een consult worden aangepast. De wachttijd in de wachtkamer en uitloop van het spreekuur kunnen dan beperkt worden.

Onze assistenten leiden tevens doktersassistenten op. Het kan dus zijn dat u een stagiaire aan de telefoon krijgt.


Praktijkondersteuners

POH-S

Ine stefanescu

Ine stefanescu

Pauline van der Wal en Ine Stefanescu, behandelen in samenwerking met de huisartsen patiënten met chronische klachten op het gebied van suikerziekte, astma/COPD en cardiovasculair management. Ine Stefanescu geeft ook reizigersadvies en reizigersvaccinaties. Bij patiënten met diabetes (suikerziekte) betekent dit o.a. uit het geven van voorlichting over de aandoening, controle, begeleiding, lichamelijk onderzoek, instellen op medicatie, zowel tabletten als insuline. Als er gestart moet worden met insuline wordt eerst geleerd om zelf de bloedsuiker te meten, daarna hoe en wanneer men de insuline moet spuiten.

Bij patiënten met astma/copd kan een longfunctie onderzoek worden verricht en wordt er voorlichting gegeven over de ziekte en hoe de verschillende medicijnen gebruikt (geïnhaleerd)dienen te worden.

Spreekuur praktijkondersteuners-Somatiek (POH-s)

  • Ine Stefanescu – dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
  • Pauline van der Wal – maandag, woensdag en donderdag

POH-GGZ

Juliette Ras is onze praktijkondersteuner POH-GGZ. Zij behandelt, in samenwerking met de huisartsen, patiënten met burn-outklachten, angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en somatoforme klachten.

Monique Willems werkt bij ons als POH GGZ jeugd. Zij behandelt, in samenwerking met uw huisarts, kinderen en jongeren tot 23 jaar.

Spreekuur praktijkondersteuner-GGZ

  • Juliette Ras – Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  • Monique Willems – dinsdag ochtend

Manager

Edna Schrijver werkt sinds 1 oktober 2019 bij ons in de praktijk.