Online afspraken en inzage dossier

Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort is gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via de webapplicatie www.MijnGezondheid.net. Met uw DigiD kunt u, zowel bij uw huisarts als bij de assistente tot 24 uur van tevoren via een beveiligde verbinding een afspraak maken. Mijngezondheid.net is uiteraard 24/7 bereikbaar.

Aandachtspunten voor het maken van een online afspraak zijn:

• Bij SPOED, twijfel, of klachten die niet kunnen wachten, neemt u ALTIJD telefonisch contact op met de praktijk (tel. 023-5846300). Buiten kantooruren belt u met de spoedpost (tel 023-2242526)

• Heeft u meerdere vragen of denkt u om een andere reden meer dan 10 minuten nodig te hebben maak dan een dubbele afspraak.

• Indien u klachten heeft die zouden kunnen passen bij Corona (zoals hoesten, verkoudheid, koorts, verlies van smaak en geur) neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk.

• U helpt ons door de reden van consult en de door u benodigde tijd aan te geven.

• Voor kleine ingrepen zoals oren uitspuiten, wratten aanstippen, een injectie of een bloeddruk meten kunt u online een afspraak maken met de assistente. Vrouwelijke patiënten kunnen online geen afspraak maken voor een uitstrijkje. Zou u daarvoor willen bellen met de assistentes?

• Wij stellen het op prijs om uw ervaringen (zowel positief als negatief) te horen. Dat geeft ons de gelegenheid om eventuele probleem op te lossen.

Ook kunt u online uw dossier raadplegen, uw laboratorium uitslagen inzien, uw zorgverlener een bericht/e-consult sturen en herhaalmedicatie aanvragen via mijn gezondheid.net. Klik hier voor meer informatie