Online afspraken en inzage dossier

Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort is gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via de webapplicatie www.MijnGezondheid.net. Met uw DigiD kunt u, zowel bij uw huisarts als bij de assistente tot 24 uur van tevoren via een beveiligde verbinding een afspraak maken. Mijngezondheid.net is uiteraard 24/7 bereikbaar.

Aandachtspunten voor het maken van een online afspraak zijn:

• Bij SPOED, twijfel, of klachten die niet kunnen wachten, neemt u ALTIJD telefonisch contact op met de praktijk (tel. 023-5846300). Buiten kantooruren belt u met de spoedpost (tel 023-2242526)

• Heeft u meerdere vragen of denkt u om een andere reden meer dan 10 minuten nodig te hebben maak dan een dubbele afspraak.

• U helpt ons door de reden van consult en de door u benodigde tijd aan te geven.

• Voor kleine ingrepen zoals oren uitspuiten, wratten aanstippen, een injectie of een bloeddruk meten kunt u online een afspraak maken met de assistente. Vrouwelijke patiënten kunnen online geen afspraak maken voor een uitstrijkje. Zou u daarvoor willen bellen met de assistentes?

• Wij stellen het op prijs om uw ervaringen (zowel positief als negatief) te horen. Dat geeft ons de gelegenheid om eventuele probleem op te lossen.

Ook kunt u online uw dossier raadplegen, uw laboratorium uitslagen inzien, uw zorgverlener een bericht/e-consult sturen en herhaalmedicatie aanvragen via mijn gezondheid.net. Klik hier voor meer informatie.

Twijfelt u of u een afspraak moet maken? Kijk dan ook eens op www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl

MijnGezondheid.net is beschikbaar voor alle patiënten van 16 jaar en ouder.

Als ouder kunt u voor afspraken en vragen over uw kind (jonger dan 16 jaar) gebruik maken van uw eigen account.

Wij raden iedereen aan om notificaties aan te zetten (na inloggen via het menu – mijn instellingen wijzigen). U ontvangt dan een e-mail en/of pushmelding als u bijvoorbeeld een nieuw bericht heeft ontvangen of als uw bloeduitslagen bekend zijn.

Nog geen DigiD? Vraag DigiD aan
DigiD aanvragen

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten, vragen of als er een kleine chirurgische ingreep moet gebeuren, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak; dan kunnen we hier rekening mee houden in onze agenda.