Afscheid Fenny Thoolen

Beste mensen,

Helaas neem ik per 1 maart 2020 afscheid van huisartsenpraktijk De Kennemerpoort.

Helaas, want ik heb 4,5 jaar met veel plezier in Bennebroek gewerkt. Uiteraard komt dat werkplezier door mijn leuke collega’s met wie ik mijn best doe om de best mogelijke zorg te leveren. Maar als huisarts heb je geen werkplezier zonder fijn contact met je patiënten. En dat heb ik zeker gehad!

Ik heb met een groot aantal patiënten een goede band opgebouwd en het doet me dan ook pijn om die band te doorbreken. Met vele andere patiënten heb ik minder intensief contact gehad maar vrijwel altijd plezierig en met tevredenheid van beiden kanten.

De reden dat ik ondanks al het bovenstaande besloten heb om De Kennemerpoort te verlaten is dat ik in Haarlem Noord de mogelijkheid heb een praktijk over te nemen. Dat is een wens die ik al langer heb en die voor mij een extra dimensie aan het huisartsenvak geeft.

Gelukkig is er een fijne, nieuwe huisarts gevonden die het stokje van mij overneemt. Ze heet Margreet Schipper, is 40 jaar en huisarts sinds 9 jaar.

Wie weet ontmoet ik u nog voor mijn vertrek. Zo niet, dan wens ik u het allerbeste.

Hartelijke groet,

Fenny Thoolen