Patiënt tevredenheidsonderzoek

Voor onze drie jaarlijkse NHG-Praktijkaccreditering willen we u vragen meer te werken aan een patient tevredenheidsonderzoek.

Zou u zo vriendelijk willen zijn aan het onderzoek mee te werken? Dat kan door op onderstaande links te klikken. De enquête duurt ongeveer 5-10 minuten.

Voor de enquête over;

Laura van Wiechen klik hier

Sabine Verhoeven klik hier

Margreet Schipper klik hier

Marianne Princen klik hier

de Praktijk klik hier


Griepvaccinacties voor zwangere vrouwen bij JGZ Kennemerland

Vanaf deze maand kunnen alle zwangere vrouwen uit de IJmond en Zuid-Kennemerland die uitgerekend zijn tussen 15 oktober 2023 en 5 juli 2024 bij JGZ Kennemerland terecht voor een griepvaccinatie. Klik hier voor meer informatie.


Griepvaccinaties 2023

We gaan weer beginnen aan onze jaarlijkse griepcampagne. Patiënten met een medische indicatie of ouder dan 60 jaar hebben de uitnodiging voor de griepprik reeds ontvangen en zijn van harte welkom op;

Donderdag 19 oktober 2023 tussen 16.30u en 18.00u

of

Maandag 30 oktober 2022 tussen 16.30 en 18.00 uur

NEEM UW UITNODIGING / BRIEF MEE

Gebruikt u antistolling? Of bloedverdunnende medicijnen? Neem een overzicht mee.

Voor meer informatie over de griepvaccinatie klik hier

Pneumococcenvaccinaties 2023

Patienten van 63 tot en met 66 jaar (geboren vanaf 1-1-1957 tot en met 31-12-1960) hebben ook een uitnodiging ontvangen voor de pneumococcen vaccinatie. U kunt tegelijkertijd uw griepvaccinatie krijgen. De pneumokokkenprik werkt vijf jaar. U bent van harte welkom op;

Donderdag 19 oktober 2023 tussen 15.00u en 16.00 uur

of

Maandag 30 oktober 2022 tussen 15.00 en 16.00 uur

NEEM UW UITNODIGING / BRIEF MEE

Gebruikt u antistolling? Of bloedverdunnende medicijnen? Neem een overzicht mee.

voor meer informatie over de pneumococcen vaccinatie klik hier

Tags: griepprikpneumococcenprikvaccinatieveilig


Corona vaccinatie

Najaarsronde coronaprik
De coronaprik is er vanaf 2 oktober voor iedereen die een hoger risico loopt om ernstig ziek te worden of te overlijden door corona. Ook zorgmedewerkers met direct patiënt- en/of cliëntcontact en zwangeren kunnen de coronaprik halen.

Voor meer informatie klik hier


Nieuwe doktersassistente en doktersassistente io

Per oktober 2023 komen Dine en Laura ons assistente team versterken. Dine komt werken op maandag, woensdag en vrijdag en Laura komt stage lopen als doktersassistente op de dinsdag en woensdag.

Welkom in ons team!


Vertrek Thijs van Rheenen

Per 1 oktober 2023 gaat Thijs een nieuwe werk uitdaging aan als huisarts en gaat hij onze praktijk verlaten. We wensen hem veel werkplezier op zijn nieuwe werkplek. Marijn van Bel, huisarts, gaat hem vervangen.


Zwangerschapsverlof en vertrek Elsbeth de Vries

Elsbeth de Vries is sinds 1 september met zwangerschapsverlof en zal na haar verlof niet meer terugkeren bij ons in de praktijk. Marijn van Bel zal haar vervangen. Marijn werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

Elsbeth richt in onderstaande stukje nog “zelf” het woord tot u.

Het spijt mij te moeten meedelen dat ik na mijn zwangerschapsverlof niet meer zal terugkeren als huisarts bij huisartsenpraktijk De Kennemerpoort. Ik ben 2 jaar lang met veel plezier uw huisarts geweest.
Met een groot aantal patiënten heb ik een goede band opgebouwd en het spijt me dat ik niet persoonlijk afscheid van u kan nemen. Er is een nieuwe fijne huisarts gevonden die het stokje van mij overneemt. Ze heet Marijn van Bel, misschien heeft u haar al gezien in mijn zwangerschapsverlof. Ik wens u het allerbeste.

Hartelijke groet,
Elsbeth de Vries


Wies per 1 april 2023 met pensioen

Na 47 jaar trouwe dienst is Wies per 1 april 2023 met pensioen gegaan. We wensen haar een heerlijke tijd. We gaan haar erg missen in ons team!


Problemen met bereikbaarheid praktijk

Helaas kampen wij als huisartsenpraktijk met problemen in de bereikbaarheid tgv een storing bij ons huisartsen informatie systeem (HIS). Dit probleem speelt helaas al enkele weken op en af in de hele regio Kennemerland. Wij en onze leverancier van het HIS zijn hard aan het werken om het probleem zo spoedig mogelijk definitief op te lossen. Af en toe zijn we hierdoor minder goed bereikbaar. Excuses voor de overlast. Voor spoed zijn we uiteraard bereikbaar.


Enquete digitale huisartsenzorg / patienten portaal

Maakt u gebruik van mijngezondheid.net of van een PGO? We zijn benieuwd naar uw mening! Heeft u een paar minuten om de online enquête in te vullen?