Griepvaccinaties 2023

We gaan weer beginnen aan onze jaarlijkse griepcampagne. Patiënten met een medische indicatie of ouder dan 60 jaar hebben de uitnodiging voor de griepprik reeds ontvangen en zijn van harte welkom op;

Donderdag 19 oktober 2023 tussen 16.30u en 18.00u

of

Maandag 30 oktober 2022 tussen 16.30 en 18.00 uur

NEEM UW UITNODIGING / BRIEF MEE

Gebruikt u antistolling? Of bloedverdunnende medicijnen? Neem een overzicht mee.

Voor meer informatie over de griepvaccinatie klik hier

Pneumococcenvaccinaties 2023

Patienten van 63 tot en met 66 jaar (geboren vanaf 1-1-1957 tot en met 31-12-1960) hebben ook een uitnodiging ontvangen voor de pneumococcen vaccinatie. U kunt tegelijkertijd uw griepvaccinatie krijgen. De pneumokokkenprik werkt vijf jaar. U bent van harte welkom op;

Donderdag 19 oktober 2023 tussen 15.00u en 16.00 uur

of

Maandag 30 oktober 2022 tussen 15.00 en 16.00 uur

NEEM UW UITNODIGING / BRIEF MEE

Gebruikt u antistolling? Of bloedverdunnende medicijnen? Neem een overzicht mee.

voor meer informatie over de pneumococcen vaccinatie klik hier

Tags: griepprikpneumococcenprikvaccinatieveilig


Corona vaccinatie

Najaarsronde coronaprik
De coronaprik is er vanaf 2 oktober voor iedereen die een hoger risico loopt om ernstig ziek te worden of te overlijden door corona. Ook zorgmedewerkers met direct patiënt- en/of cliëntcontact en zwangeren kunnen de coronaprik halen.

Voor meer informatie klik hier


Nieuwe doktersassistente en doktersassistente io

Per oktober 2023 komen Dine en Laura ons assistente team versterken. Dine komt werken op maandag, woensdag en vrijdag en Laura komt stage lopen als doktersassistente op de dinsdag en woensdag.

Welkom in ons team!


Vertrek Thijs van Rheenen

Per 1 oktober 2023 gaat Thijs een nieuwe werk uitdaging aan als huisarts en gaat hij onze praktijk verlaten. We wensen hem veel werkplezier op zijn nieuwe werkplek. Marijn van Bel, huisarts, gaat hem vervangen.


Zwangerschapsverlof Elsbeth de Vries

Elsbeth de Vries is sinds 1 september met zwangerschapsverlof. Marijn van Bel zal haar de komende tijd vervangen. Marijn werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.


Wies per 1 april 2023 met pensioen

Na 47 jaar trouwe dienst is Wies per 1 april 2023 met pensioen gegaan. We wensen haar een heerlijke tijd. We gaan haar erg missen in ons team!


Problemen met bereikbaarheid praktijk

Helaas kampen wij als huisartsenpraktijk met problemen in de bereikbaarheid tgv een storing bij ons huisartsen informatie systeem (HIS). Dit probleem speelt helaas al enkele weken op en af in de hele regio Kennemerland. Wij en onze leverancier van het HIS zijn hard aan het werken om het probleem zo spoedig mogelijk definitief op te lossen. Af en toe zijn we hierdoor minder goed bereikbaar. Excuses voor de overlast. Voor spoed zijn we uiteraard bereikbaar.


Enquete digitale huisartsenzorg / patienten portaal

Maakt u gebruik van mijngezondheid.net of van een PGO? We zijn benieuwd naar uw mening! Heeft u een paar minuten om de online enquête in te vullen?


Griep- en pneumococcen vaccinaties 2022

We gaan weer beginnen aan onze jaarlijkse griepcampagne. Patiënten met een medische indicatie of ouder dan 60 jaar hebben de uitnodiging voor de griepprik reeds ontvangen en zijn van harte welkom op

6 oktober 2022 tussen 16.30u en 18.00u

of

10 oktober 2022 tussen 16.30 en 18.00 uur

NEEM UW UITNODIGING / BRIEF MEE

Gebruikt u antistolling? Of bloedverdunnende medicijnen? Neem een overzicht mee.

Van de GGD heeft u ook een uitnodiging ontvangen voor een corona vaccinatie, het kan geen kwaad om deze vaccinaties in korte tijd of gelijktijdig te krijgen. Ons afweersysteem kan op meerdere vaccins tegelijk reageren. 


Wachttijden aan de telefoon

Het is vaak erg druk aan de telefoon en aan de balie. De wachttijd is soms (te) lang. Probeer waar mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen aan uw huisarts, via een bericht (e-consult). Dit doet u heel eenvoudig via www.MijnGezondheid.net of de MedGemak app. Bedankt voor uw medewerking.

Belt u voor een uitslag? Ook deze kunt u online inzien via www.mijngezondheid.net. U kunt hiervoor natuurlijk ook onze assistenten bellen, probeer in de middag te bellen, de wachttijden zijn dan veel minder lang.