Zwangerschapsverlof en vertrek Elsbeth de Vries

Elsbeth de Vries is sinds 1 september met zwangerschapsverlof en zal na haar verlof niet meer terugkeren bij ons in de praktijk. Marijn van Bel zal haar vervangen. Marijn werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

Elsbeth richt in onderstaande stukje nog “zelf” het woord tot u.

Het spijt mij te moeten meedelen dat ik na mijn zwangerschapsverlof niet meer zal terugkeren als huisarts bij huisartsenpraktijk De Kennemerpoort. Ik ben 2 jaar lang met veel plezier uw huisarts geweest.
Met een groot aantal patiënten heb ik een goede band opgebouwd en het spijt me dat ik niet persoonlijk afscheid van u kan nemen. Er is een nieuwe fijne huisarts gevonden die het stokje van mij overneemt. Ze heet Marijn van Bel, misschien heeft u haar al gezien in mijn zwangerschapsverlof. Ik wens u het allerbeste.

Hartelijke groet,
Elsbeth de Vries